Totalentreprise i Aarhus

KG Hansen tilbyder totalentreprise i Aarhus. Vi kan varetage alt i hele byggeprocessen fra de økonomiske rammer til styring af underleverandører, entreprenører, møder om byggeriet og i det hele taget alle vigtige aspekter i ethvert byggeprojekt.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

Totalentreprise i Aarhus - En samlet løsning der holder

Det kræver stor professionalisme at tilbyde en ordentlig totalentreprise. Hos K.G. Hansen har vi alle de rigtige og nødvendige kompetencer og fagligheder i samme hus, så vi kan tilbyde en samlet løsning på store byggeprojekter.

Vi har mere end 100 års god erfaring fra byggebranchen, og alle vores mere end 160 medarbejdere arbejder hver dag for at levere gode resultater.

Rygraden i K.G. Hansen er de håndværksmæssige fagligheder. I hele virksomheden er både håndværkere og projektledere konstant i et tæt samarbejde, hvilket sikrer professionalisme og den kortest mulige afstand mellem planlægning og udførelse af byggeprojekter.

Dine fordele ved totalentreprise
Vi ved, at det er en tillidssag, når du skal vælge samarbejdspartner til totalentrepriser. Den samlede løsning er vigtig for slutproduktet, så pris, kvalitet og afleveringstidspunkt er afgørende for et vellykket samarbejde.

Vælger du vores løsning med totalentreprise til dit projekt i Aarhus, får du vores garanti for, at vi vil arbejde ordentligt, respektfuldt, ansvarsbevidst, troværdigt og med højeste faglighed under hele byggeprojektet, så du ikke skal bekymre dig om hverken økonomi eller praktiske spørgsmål under forløbet.

Hvad er forskellen på en hovedentreprise og totalentreprise?

I hovedentreprise er hovedentreprenøren og bygherren fælles om ansvaret for byggeprojektet. Hovedentreprenøren står for indgåelse af kontrakter med underentreprenører og økonomi samt den generelle projektstyring, mens bygherren har ansvar for projektets indledende fase samt tilsyn af byggeriet.

I totalentreprise står totalentreprenøren for hele projektet fra start til slut uden assistance fra en bygherre, hvorfor der ofte gøres brug af en ekstern rådgiver til at føre tilsyn med projektet.

Hvad er fordelene og ulemperne ved at vælge en totalentreprise frem for andre entrepriseformer i Aarhus?

Ved at vælge totalentreprise kan du få tilbudt en fast, samlet pris med alle ydelser samlet ét sted. Som bygherre er din indflydelse på byggeledelse og fagtilsyn samt styring af kvalitet og arkitektur begrænset. Derfor bør du overveje at hyre en ekstern rådgiver.

Erfaring og viden

Vores entreprenørvirksomhed blev grundlagt af Karl Georg Hansen i år 1910. Vi har vores base i Grindsted, men vi har stået for store byggeprojekter i store dele af det danske land vest for Storebælt i mange år.

Blandt andet har vi varetaget ansvarsopgaver på byggeprojekter som Billund Lufthavn, Vejle Politigård, Haderslev Stadion samt boliger og erhvervsbygninger, så vi ved, hvad ordentlighed og grundighed betyder i forhold til totalentrepriser.

Vi vil gerne høre mere om dit byggeprojekt, så hvis du vil høre mere om vores muligheder for totalentreprise i Aarhus og omegn, er du mere end velkommen til at kontakte os.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk