Totalentreprise i Esbjerg

Er du på udkig efter en holdbar og effektiv løsning med totalentreprise i Esbjerg til et stort byggeprojekt, tilbyder vi hos KG Hansen de nødvendige kompetencer og stor professionalisme inden for planlægning og udførelse af store byggeprojekter.

Vi kan sørge for, at du undgår bekymringer om alt fra økonomi og byggemøder til styring af underleverandører og entreprenører, og på den måde kan vi sikre, at dit byggeprojekt forløber planmæssigt og ordentligt.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

Dine fordele

Hos K.G. Hansen har vi over 160 ansatte i hele virksomheden, som alle har fagligheden på plads. Det kræver tillid, når man indgår et tæt samarbejde omkring totalentreprise, og alle vores medarbejdere er til for, at vi kan gøre os fortjent til din tillid.

I vores hus har vi alt fra håndværkere til projektledere samlet under samme tag, og det betyder, at vi tilbyder den hurtigste og bedste proces fra planlægning til udførelse af alle byggeprojekter.

Med mere end 100 års erfaring fra byggebranchen i bagagen kan vi varetage totalentrepriser på store byggeprojekter såsom erhvervsejendomme, boligbyggerier og institutionsbygninger, og når du vælger totalentreprise hos os, stiller vi altid garanti for, at vi arbejder målrettet for at levere både planlægning og slutprodukt til prisen, rettidigt og ordentligt.

 

Vores erfaringer

Hos K.G. Hansen har vores erfaringer rødder tilbage til år 1910, hvor Karl Georg Hansen grundlagde virksomheden. Siden har vi udviklet os, så vi i dag står stærkere end nogensinde.

Gennem årene har vi varetaget vigtige ansvarsposter på store projekter som Lalandia Billund, Haderslev Stadion, Billund Lufthavn, Vejle Politigård og i det hele taget store erhvervs- og boligbyggerier vest for Storebælt. Det har givet os en uvurderlig viden og gode erfaringer med, hvordan kvalitetsniveau og forventningsafstemning er afgørende for et godt slutprodukt.

Vi arbejder altid ansvarsfuldt, ordentligt, troværdigt og med høj faglighed, og hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde af totalentreprise på dit byggeprojekt i Esbjerg og omegn, håber vi, at du kontakter os allerede i dag.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk