Totalentreprise i Herning

Hos KG Hansen tilbyder vi totalentreprise i Herning og omegn. Det betyder, at vi kan varetage alle ansvarsopgaver under hele planlægningen og udførelsen af dit næste store byggeprojekt. Vores kompetencer dækker over økonomien, styring af underleverandører, entreprenører, byggemøder og andre væsentlige aspekter.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

En holdbar totalløsning

Vi ved, at professionalisme og tillid er afgørende for en ordentlig totalentreprise. Hos K.G. Hansen har vi de nødvendige kompetencer og ikke mindst fagligheder i det samme hus, og derfor kan vi tilbyde en samlet løsning på alle store byggeprojekter.

Med mere end 100 års erfaring fra byggebranchen har vi været med til op- og nedturene igennem årene, og det har styrket vores virksomheds fundament.

Vi har mere end 160 medarbejdere, der alle har de håndværksmæssige fagligheder i blodet. I hele vores entreprenørvirksomhed har vi både håndværkere og projektledere, som konstant samarbejder tæt, og det sikrer professionalisme og kort afstand mellem planlægningen og udførelsen af byggeprojekter.

 

Din tillid er afgørende

Det kræver tillid at indgå i et samarbejde. Særligt fra dig, når du skal vælge partner til din totalentreprise. Vi tilbyder en samlet løsning, som altid afspejler et godt slutprodukt, hvor pris, kvalitet og afleveringstidspunkt overholdes.

Hvis du vælger K.G. Hansen som din samarbejdspartner på dit byggeprojekt i Herning, stiller vi garanti for, at vi under hele byggeprocessen vil arbejde målrettet, respektfuldt, troværdigt, ordentligt og med høj faglighed, så du undgår bekymringer om alt fra økonomi til praktiske udfordringer.

 

Vores værktøjskasse er fyldt

I 1910 grundlagde Karl Georg Hansen sin entreprenørvirksomhed, som i dag er vores velfungerende maskine. Med os har vi en stor værktøjskasse fyldt med forskellige redskaber og gode erfaringer, der kvalificerer os til at tilbyde totalentrepriser på store projekter.

Vi har arbejdet i det meste af Danmark vest for Storebælt, og det har betydet, at K.G. Hansen har været en del af store byggeprojekter såsom Billund Lufthavn, Haderslev Stadion, Vejle Politigård og mange flere. Derfor tør vi godt at sige, at vi ved, hvad vi gør.

Har du lyst til at vide mere om vores totalentrepriser i Herning og omegn, eller vil du fortælle os om dit store byggeprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk