Totalentreprise i Kolding

Hos KG Hansen er vi glade for at kunne tilbyde totalentreprise i Kolding på dit næste store byggeprojekt. Vores erfaring viser at vi kan varetage alt i hele byggeprocessen, så du hverken skal bekymre dig økonomi, underleverandører, entreprenører, byggemøder og alle andre væsentlige aspekter.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

Vi tilbyder en samlet og holdbar løsning

Det er ikke alle, som kan tilbyde ordentlige totalentrepriser. Det kræver stor professionalisme, overblik og viden. Hos K.G. Hansen har vi de nødvendige og rigtige kompetencer under samme tag, så vi kan tilbyde en solid totalløsning på alle byggeprojekter.

Karl Georg Hansen grundlagde sin entreprenørvirksomhed i 1910, og dermed har vi mere end 100 års erfaring i byggebranchen. Vi har overlevet op- og nedture, og i dag står vi stærkere end nogensinde med over 160 ansatte, som er klar til at hjælpe med at få dit store byggeprojekt i mål.

 

Dine fordele med K.G. Hansen

Det er naturligvis en tillidssag for dig, når du skal vælge samarbejdspartner. Hos K.G. Hansen har vi de håndværksmæssige fagligheder flydende i blodet, mens vi også har projektledere ansat i samme hus, hvilket sikrer et stærkt fundament for hurtig, effektiv og ordentlig planlægning og udførelse af byggeprojekter.

Den samlede løsning er vigtig for det færdige produkt, så både pris, kvalitet og afleveringstidspunkt er i vores øjne afgørende for et vellykket samarbejde. Vi skal nemlig gøre os fortjent til, at din tillid til os er god igennem hele byggeprojektet.

Hvis du vælger vores løsning med totalentreprise til dit projekt i Kolding, garanterer vi, at vi vil arbejde ansvarsbevidst, ordentligt, respektfuldt, troværdigt og med høj faglighed dag efter dag, så det overordnede ansvar er os værdigt.

 

Viden og erfaring

Vi ved, hvad vi gør. Vi har base i Grindsted, men i hele den vestlige del af Danmark har vi stået for store byggeprojekter.

K.G. Hansen har blandt andet været varetaget ansvarsopgaver i forbindelse med Billund Lufthavn, Haderslev Stadion samt store bolig- og erhvervsejendomme, så vi ved, hvad grundighed og ordentlighed betyder.

Vi ser frem til at høre om dit store byggeprojekt, og vil du høre mere om dine muligheder for totalentreprise i Kolding, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk