Halbyggeri

Leder du efter en stærk entreprenør, der kan løfte dit næste halbyggeri, er KG Hansen det sikre valg. Vi har stor erfaring med halbyggeri og lignende projekter, hvilket gør os i stand til at kunne tage det nødvendige ansvar, det kræver at køre dit halprojekt i mål – både til tiden og til den rette pris.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

  Lego House

Vores arbejdsmetoder virker

Vi har været i byggebranchen i mere end 100 år, så vi ved, at vores arbejdsmetoder virker. De mange år, vi har eksisteret, har givet os unikke erfaringer og uvurderlig viden, som vi trækker på, hver eneste gang vi indgår i et byggeprojekt. Med andre ord kan du få glæde og gavn af vores tidligere erfaringer, hvis du vælger os til dit næste halbyggeri.

Hos KG Hansen går vi op i, at respekt, ansvarlighed, troværdighed og høj faglighed gennemsyrer alle byggeprojekter, vi er en del af. Det er dels fundamenterne i vores egen virksomhed, men det er også nøgleord i forhold til, hvad du kan forvente af os som entreprenør.

Vi har gennem årene været med til at bygge store haller og andre komplekse byggerier, og vi glæder os til at høre mere om dit halbyggeri. Kontakt os endelig for en uforpligtende snak – vi ser frem til at høre fra dig og fortælle mere om dine muligheder hos os.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk