Hovedentreprise Esbjerg & omegn

Med store byggeprojekter som Billund Lufthavn, Vejle Politigård, Siemens Esbjerg, Lalandia Billund og Haderslev Stadion i bygge-porteføljen er KG Hansen et af de ledende entreprenørvirksomheder i Danmark.

KG Hansen har hovedsæde i Grindsted, men med vores mange underafdelinger rundt omkring i Danmark har vi mulighed for at varetage de mest komplicerede og største byggeprojekter i hele Danmark. 

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

Entreprenørvirksomhed

KG Hansen udbyder forskellige entrepriseformer heriblandt hovedentreprise, hvor projekterne oftest er færdigudbygget og tegnet på forhånd. Det giver os mulighed for at føre kundens vision og ideer ud i virkeligheden, så de får netop den bygning, som der passer til dem.

Med hovedentreprise i Esbjerg, kan din virksomhed få jeres byggedrømme til at gå i opfyldelse i samarbejde med KG Hansen. Når KG Hansen står for hovedentreprisen på jeres byggeprojekt, foregår det sådan at jeres rådgiver står for det administrative ved byggeprojektet. Vi sørger for at finde de bedste ingeniører, arkitekter og underentreprenører, så byggeprojektet bliver leveret i den bedste kvalitet. KG Hansen sikrer at ledelsen giver det samlede overblik og den fulde forståelse for, hvad de forskellige parter skal levere i forbindelse med byggeprojektet.

KG Hansen den rette entreprenørvirksomhed, når der skal tænkes stort og bygges stort. Vi påtager sig altid det totale ansvar for alle byggerier, hvorfor tillid, flid og hårdt arbejde er en naturlig del af DNA’et hos KG Hansen. Alle kan hyre entreprenørvirksomheden, men det er primært store byggeprojekter, som bliver varetaget hos KG Hansen.

Vi tænker stort og ønsker at vores kunder har den samme vision bag det nye byggeprojekt. Vi påtager os altid det fulde ansvar på projektet og forlader ikke byggegrunden før det hele er færdigt og leveret til en tilfreds kunde, der har været en del af hele byggeprocessen.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk