Hovedentreprise i Herning & omegn

KG Hansen er et af Danmarks største og bedste entreprenørvirksomheder og kan med lidt over 100 års virke skrive mange store byggeprojekter på CV’et. Byggeprojekter som Billund Lufthavn, Vejle Politigård, Siemens Esbjerg, Lalandia Billund og Haderslev Stadion er bare nogle af de byggeprojekter, som KG Hansen står bag.

Entreprenørvirksomheden har mange afdelinger rundt omkring i landet, hvilket betyder, at KG Hansen kan stå for alle byggeprojekter, lige meget hvor de skal opføres.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

Entreprenørvirksomheden

Entreprenørvirksomheden startede som et lille selskab, som levede af at levere høj kvalitet til tiden, men selvom virksomheden har vokset sig stor og førende indenfor sit område, holder de gamle dyder og værdier stadigvæk den dag i dag. Kundens ønsker er i fokus, og der er ikke en idé eller tanke, der er for urealistisk eller umulig. Som færdige produkter er byggeprojekterne ekstravagante og af høj kvalitet. Hos KG Hansen begynder det med de solide værdier, og hertil kommer det selvfølgelig, at der altid bliver udvist respekt, ansvar og troværdighed. Og fagligheden - Den er naturligvis høj ligesom kvaliteten.


KG Hansen udbyder en række forskellige entrepriseformer som eksempelvis hovedentrepriser, som på forhånd er færdigudviklet og tegnet. Sådanne byggeprojekter laves af kundens egne rådgivere, som står for alt det administrative ved at bygge et stort byggeri. I denne forbindelse står KG Hansen for områder som udvælgelse af arkitekt og valg af ingeniør og underentreprenører. På denne måde sikrer ledelsen det samlede overblik og den fulde forståelse af det totale byggeprojekt. Alt dette gælder lige fra den praktiske opbygning til den endelige aflevering af byggeprojektet. Arbejdsmåden kommer også til udtryk ved samarbejdet med kunden og dennes rådgivere, som naturligvis har flere store roller i beslutningerne om byggeprojektet. Selvfølgelig.


Ud fra alt dette er KG Hansen den rette entreprenørvirksomhed, når der skal tænkes stort og bygges stort. Virksomheden påtager sig altid det totale ansvar for alle byggerier, hvorfor tillid, flid og hårdt arbejde er en naturlig del af DNA’et hos KG Hansen. Alle kan hyre entreprenørvirksomheden, men det er primært store byggeprojekter, som bliver varetaget hos KG Hansen.
 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk