Hovedentreprise Kolding & omegn

Med mere end 100 års virke finder vi entreprenørvirksomheden KG Hansen. KG Hansen er et af Danmarks største entreprenørvirksomheder og har mange af landets største byggeprojekter med sig i byggeporteføljen.

KG Hansen har hovedsæde i Grindsted, men har byggeprojekter rundt omkring i hele Danmark. 

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

Entrepriseformer

Vi udbyder en række forskellige entrepriseformer som eksempelvis hovedentrepriser, som på forhånd er færdigudviklet og tegnet. Hovedentreprise i Kolding giver kunden mulighed for at få et samlet overblik, hvor KG Hansen står for hovedparten af planlægningen. Byggeprojekterne bliver udformet ud fra kundernes ønsker og laves i tæt samarbejde med kundernes egne rådgivere.

Vi samarbejder med mange kunder nær og i Kolding, hvor vi altid står klar til at påtage os nogle af de mest komplicerede sager. Ved sådanne byggeprojekter står rådgiverne for alt det administrative ved at bygge et stort byggeri, og KG Hansen står for udvælgelse af arkitekt samt ingeniør og underentreprenører. Vi har derfor altid det samlede overblik, så vi sikre at alle parter kommer ordentligt i mål med et tilfredsstillende resultat.

Hvis du tænker stort, så er KG Hansen den rette entreprenørvirksomhed til at stå for dit næste projekt. Vi har stået for store byggeprojekter såsom Billund Lufthavn, Vejle Politigård, Siemens i Esbjerg og Haderslev Stadion.

KG Hansen er meget mobile, da vi har mange afdelinger rundt omkring i landet. Det betyder, at vi altid følger et projekt på nært hold indtil det er afleveret til kunderne i sidste ende. Vi har altid kunderne i fokus og holder fast i de gamle dyder og værdier. Vi leverer høj kvalitet til tiden, og der er ikke en idé eller tanke, der er urealistisk eller umulig.

Alle kan hyre entreprenørvirksomheden, men det er primært store byggeprojekter, som bliver varetaget hos KG Hansen.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk