Hovedentreprise Vejle & omegn

Mangler du en entreprenørvirksomhed, der kan stå for hovedentreprisen i forbindelse med dit næste store byggeprojekt i Vejle? Hos KG Hansen findes der ingen ideer der er for store eller umulige.

Vi er klar til at påtage os de største opgaver og kan stå for byggeprojekter, lige meget hvor de skal opføres i landet. 

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

Food Innovation House  

Byggeprojekterne

KG Hansen tilbyder hovedentrepriser, der er færdigudviklet og tegnet på forhånd. Byggeprojekterne laves af kundens egne rådgivere, og rådgiverne står for det administrative ved byggeprojektet. Vi hos KG Hansen står for at finde den rette ingeniør, underentreprenør og arkitekt, så boligprojektet kommer til at stå klar i den bedste kvalitet og lever op til de givne ønsker.

Vi er et af Danmarks største og ledende virksomheder, og har lidt over 100 års erfaring med store byggeprojekter. For at sikre os, at vi altid er leveringsdygtige i hele landet har vi mange afdelinger rundt omkring i landet, hvilket betyder, at vi kan stå for alle byggeprojekter, lige meget hvor de befinder sig geografisk.

Vi følger altid projekterne nøje og kundens ønsker er i fokus fra start til slut på byggeprojekterne. Som færdige produkter er byggeprojekterne ekstravagante og af høj kvalitet. Hos KG Hansen begynder det med de solide værdier, og hertil kommer det selvfølgelig, at der altid bliver udvist respekt, ansvar og troværdighed.

Virksomheden KG Hansen startede som en lille familiedrevet virksomhed, der leverer høj kvalitet til tiden. Siden da er virksomheden vokset sig stor og er førende indenfor entreprenørskab. Vi holder fast ved de gamle værdier og dyder, der er værdigrundlaget for alt vi foretager os. Derudover er fagligheden altid det vigtigste og vi bruger vores faglighed lige fra den praktiske opbygning til den endelige aflevering af byggeprojektet.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk