Industrihaller

Ved opførelse industrihaller eller ombygning af eksisterende er det vigtigt at have en solid samarbejdspartner i form af en entreprenør, der både har evne, erfaring og ikke mindst mod til at varetage den vigtige opgave.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

  Lego House

Industrielt byggeri

Leder du i den forbindelse efter den rigtige entreprenør til dit byggeprojekt, er KG Hansen det oplagte valg.

Vi har været i byggebranchen i mere end 100 år, og vi har været med til at bygge store og komplekse industrihaller i forskellige sammenhænge. Det har givet os en solid ballast, som vi har gavn af hver eneste dag. Hver gang vi involverer os i et nyt projekt, trækker vi på vores faglige, ordentlige og ansvarlige samarbejdserfaringer.

Vores mangeårige arbejde med blandt andet industrihaller har medført en bred vifte af referencer, som vi er glade for og stolte af at have været en del af. Fælles for alle projekter er det, at vi har arbejdet ordentligt, med åben og dialog, overholdte aftaler og høj faglighed.

Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre i forhold til byggeri af industrihaller, eller hvis du vil fortælle mere om dine byggeplaner, er du meget velkommen til at henvende dig til os for en uforpligtende snak. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk