Skolebyggeri

I forbindelse med opførelse af skolebyggerier er det afgørende, at slutproduktet afspejler de høje og forventelige ambitioner, der var for byggeriet fra start.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

  Lego House

Offentlige byggerier

Skoler er vigtige arenaer for børn og unge, og det er her, de skal tilbringe mange af de vigtigste år af deres liv. Med andre ord skal et skolebyggeri være inspirerende og ikke mindst opført i en ordentlig kvalitet, så det kan holde i mange år.

Hos KG Hansen har vi erfaringer med store og komplekse byggeprojekter fra de mere end 100 år, vi har været i byggebranchen. Det gør os i stand til at kunne tilbyde vores ekspertise og hjælp som entreprenør, når der skal opføres et nyt skolebyggeri.

 

Skræddersyet byggeprojekt

Vi tilbyder forskellige entrepriseformer - heriblandt hovedentreprise og totalentreprise -  som vi skræddersyr hver eneste gang, vi indgår i et byggeprojekt, ligesom vi altid udfører vores arbejde med stor ansvarlighed og med plads til og respekt for alle fagligheder. På den måde ved vi nemlig, at slutresultatet lever op til forventningerne og ambitionerne.

Hvis du vil vide mere om dine muligheder for et samarbejde med os, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi ser frem til at høre om dit skolebyggeri, ligesom vi glæder os til at fortælle mere om, hvad vi kan tilbyde som entreprenør.

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk