Totalentreprise i Vejle

Leder du efter en ordentlig løsning med totalentreprise i Vejle til dit næste store byggeprojekt, har vi hos KG Hansen den nødvendige professionalisme til at kunne klare opgaven. Vi kan varetage alle aspekter i byggeprocessen fra planlægning til udførelse, så du hverken skal bekymre dig om eksempelvis økonomi, entreprenører, styring af underleverandører eller byggemøder.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

Fordelene ved K.G. Hansen

Det kræver tillid, når man indgår et tæt samarbejde omkring totalentreprise på et stort byggeprojekt. Det ved vi, fordi vi har mere end 100 års erfaring i byggebranchen, hvor vi har haft store ansvarsopgaver i forbindelse med alt fra erhvervsejendomme til boligbyggerier og institutionsbygninger.

Vi har over 160 ansatte i hele vores entreprenørvirksomhed, der alle har relevante og høje faglige evner. I vores hus har vi alt fra håndværkere til projektledere samlet under ét tag, og det betyder, at vi kan tilbyde den hurtigste og bedste proces fra planlægning til udførelse af alle store byggeprojekter.

Vi arbejder ud fra fire kerneværdier, hvilket betyder, at vi altid udviser respekt, er ansvarlige, er troværdige og ikke mindst arbejder med vores høje faglighed. Det er din garanti for, at arbejdet på dit store byggeprojekt bliver gjort ordentligt, til prisen, rettidigt og med høj kvalitet, hvis du vælger en totalentreprise hos os.

 

Vores erfaringer er gode

Det kan godt betale sig at lære af sine egne fejl og gøre brug af sine erfaringer. Det er på den måde, at man bliver dygtigere. Sådan har vi altid arbejdet, og vi gør det endnu.

Vi har varetaget betydelige ansvarsopgaver på byggeprojekter som Vejle Politigård, Billund Lufthavn, Lalandia Billund, Haderslev Stadion samt erhvervs- og boligbyggerier, så vi ved, at ordentlighed, faglighed og tillid er afgørende for et solidt samarbejde og byggeri.

Vi ser hele tiden frem til at høre om nye byggeprojekter, så hvis du ønsker at fortælle om dit samt at høre mere om mulighederne for totalentreprise i Vejle, er du mere end velkommen til at henvende dig til os allerede i dag.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk