Esbjerg Boligbyggeri

Har du planer om et større boligbyggeri i Esbjerg, er det ikke lige meget, hvilken entreprenør du vælger som samarbejdspartner til projektet. Hos KG Hansen tilbyder vi diverse entrepriseformer, hvilket giver dig en høj fleksibilitet til at vælge den løsning, du ønsker.

Uanset om du har brug for vores erfaring i form af en totalentreprise, en hovedentreprise eller en fagentreprise, så garanterer vi dig, at vi vil arbejde hårdt, ansvarligt og grundigt igennem hele byggeprocessen, så pris, kvalitet og levering overholdes.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

Faglighed og respekt

Karl Georg Hansen grundlagde sin entreprenørvirksomhed i 1910, og siden dengang har vi hos KG Hansen sørget for at forbedre os og dygtiggøre os inden for entreprenørarbejder i store dele af branchen. Også når det kommer til boligbyggeri.

Vi arbejder altid ud fra en konkret forventningsafstemning med alle parter, og derfor kender vi også vigtigheden af høj faglighed i alle led af processen. Vi mener, at troværdighed, ærlighed og respekt er afgørende for et godt slutprodukt, og derfor kan du forvente, at vores ansvarlighed kommer til udtryk i alt fra miljø og sikkerhed til budget, solid kvalitet og leveringstidspunkt.

I de seneste år har vi blandt andet været en del af flere boligbyggerier i Kolding, Horsens, Esbjerg og Billund. De erfaringer vil vi gerne bygge videre på i samarbejde med dig. Vi tager gerne en snak om dit boligbyggeri i Esbjerg.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk