Hovedentreprise Aarhus & omegn

KG Hansen startede som et lille selskab, der levede af at levere høj kvalitet til tiden. Siden da har virksomheden haft vokseværk og er i dag en af Danmarks største og bedste entreprenørvirksomheder i Danmark.

Kundernes ønsker er i fokus og der er ikke en idé eller tanke, der er urealistisk eller umulig for os. Virksomheden har eksistereret i mere end 100 år, hvilket betyder at vi har stor erfaring med alle slags projekter. 

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

Hovedentreprise og byggeprojekter i Aarhus og flere steder i Danmark

Vi står bag nogle af de største byggeprojekter i Danmark. Det drejer sig blandt andet om Vejle Politigård, Siemens i Esbjerg og Billund Lufthavn og vi er klar til at varetage dit byggeprojekt i Aarhus, hvis du går rundt med store tanker.

Hovedentreprise er en af de entrepriseformer, som vi udbyder for vores kunder. Når KG Hansen er hovedentreprenører på et byggeprojekt, har vi altid et tæt samarbejde med kunden. Samarbejdet fungerer ofte på den måde at vi har et tæt samarbejde med kundens rådgiver. Rådgiveren står for det administrative aspekt af samarbejdet, og vi sikrer det samlede overblik.

KG Hansen står for områder som udvælgelse af arkitekt og valg af ingeniør og underentreprenører. På denne måde sikrer ledelsen det samlede overblik og den fulde forståelse af det totale byggeprojekt. Alt dette gælder lige fra den praktiske opbygning til den endelige aflevering af byggeprojektet. Arbejdsmåden kommer også til udtryk ved samarbejdet med kunden og dennes rådgivere, som naturligvis har flere store roller i beslutningerne om byggeprojektet.

KG Hansen har altid det primære ansvar for byggeriet og vi sikre altid, at kvaliteten er i højsædet. Vi arbejder kun med de bedste håndværkere på markedet og bruger de bedste ressourcer. Vi arbejder med virksomheder, der tænker stort, fordi vi primært arbejder med store byggeprojekter.

Hvad er forskellen på en hovedentreprise og en totalentreprise?

I hovedentreprise deles bygherren og hovedentreprenøren om ansvaret for byggeprojektet. Her har hovedentreprenøren hovedansvaret for byggeprojektet, herunder blandt andet indgåelse af kontrakter og den generelle projektstyring, mens bygherren har ansvar for den indledende fase samt tilsyn af byggeriet. I totalentreprise står totalentreprenøren for hele projektet fra start til slut.

Hvordan fungerer kontraktforholdet mellem hovedentreprenøren og bygherren?

I hovedentreprise har bygherren ansvar for den indledende fase, dvs. indhentning af nødvendige godkendelser og udarbejdelse af projektmaterialet, samt tilsyn af byggeriet, mens hovedentreprenøren har ansvar for projektstyring, økonomi og indgåelse af kontrakter med underentreprenører.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk