Erhvervsbyggeri i Aarhus

Har I planer om at få opført et nyt erhvervsbyggeri i Aarhus, og mangler I i den forbindelse en pålidelig entreprenør? Så er KG Hansen det oplagte valg.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

Vores entreprenørvirksomhed er stor og velfunderet, og vi tilbyder en bred vifte af entrepriseformer - heriblandt totalentreprise og hovedentreprise - som kan skræddersys til dit erhvervs byggeprojekt.

KG Hansen blev grundlagt i 1910, og derfor kan vi bryste os af at have mere end 100 års brancheerfaring. Det betyder, at vi kan og tør at tage ansvaret for store og komplekse byggeprojekter. Vi leverer med andre ord byggerier til tiden og i den rette kvalitet.

Din tillid – vores ære

Når du vælger KG Hansen som din entreprenør, får du en samarbejdspartner, der altid arbejder ud fra fire ufravigelige principper, som igennem årene har bevist deres værd:

• Respekt
• Ansvarlighed
• Troværdighed
• Høj faglighed

Hos KG Hansen er åben og ærlig dialog og ikke mindst overholdte aftaler mærkesager. Derudover er vi fast besluttede på, at vores høje faglighed skal afspejle sig i alle processer og projekter for kun på den måde, kan vi levere den rette kvalitet.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk